Нефтохимик: Венелин Петков не е уволнен

Нефтохимик: Венелин Петков не е уволнен
Източник: Gong.bg
A A+ A++ A

 

Ръководството на Нефтохимик коментира информациите, че треньорът на младежкия отбор Венелин Петков е уволнен. Бургазлии поясниха на официалния си сайт, че Петков ще остане в клуба, но на друг пост, предаде БГНЕС.

Ето и пълният текст на декларацията:

"Във връзка с появилите се информации в част от спортните медии, ръководството на Нефтохимик съобщава, че треньорът на Нефтохимик U19 Венелин Петков не е уволнен.

В тази връзка позицията на ръководството на ПФК Нефтохимик Бургас 1962 е следната:

„Информацията, че Венелин Петков е освободен от Нефтохимик не е вярна. С оглед на слабите резултати на Нефтохимик U19, ръководството на отборът взе решение, че е необходима промяна в треньорския пост. Именно заради това Венелин Петков ще бъде заменен от директора на ДЮШ Иван Цветанов, който ще води U19 до края на годината. Тъй като сме изключително доволни от методическата работа на Венелин Петков, той продължава своята работа в Нефтохимик, като ще води методическата подготовка на най-малките възрастови групи футбол 5, 7 и 9 (родените 2006/07/08/09/10).

Освен това Петков ще води най-малките „шейхове“ родени 2008/09/10, където ще работи заедно с Тодор Топалов. Последните месеци школата на Нефтохимик показва, че е безспорно най-продуктивната футболна академия в Бургас и региона, като това е плод на добрата работа на всички треньори в ДЮШ. Надяваме се да продължим успешната линия, която сме поели“. /БГНЕС

#Нефтохимик #Венелин Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »