Левски пуска в продажба билетите за мача с Локо (Пд)

Левски пуска в продажба билетите за мача с Локо (Пд)
Източник: Евроком
A A+ A++ A

 

ПФК Левски и Ticketpro стартират в сряда, 23.11, продажбата на билети за предстоящия домакински мач от XV кръг на българския шампионат срещу Локомотив Пловдив на стадион „Георги Аспарухов”, предаде БГНЕС.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV. Пропуските за мача са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

Обръщаме внимание на феновете, че по предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред.

Цени на пропуските за срещата с Локомотив Пловдив:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

Левски и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг на 26.11 от 15:15 часа. 

#Левски #Локомотив Пловдив #билети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »