Крадци нападнаха Малика Шерават в Париж

Крадци нападнаха Малика Шерават в Париж
Източник: 123CineWorld
A A+ A++ A

 

Боливудската актриса Малика Шерават била ударена в лицето и напръскана със сълзотворен газ от бандити в луксозен парижки квартал при опит за грабеж. 40-годишната актриса и нейн партньор били атакувани на 11 ноември от трима маскирани в лобито на жилищен блок в луксозния 16-ти район, където те се били настанили, предаде БГНЕС.

Инцидентът стана няколко седмици след като риалити звездата Ким Кардашан беше нападната в Париж при грабеж, при който маскирани бандити задигнаха нейни бижута, струващи над 10 млн. долара.

Разследващите случая с Шерават са объркани по каква причина бандитите, които са искали да оберат актрисата, не са задигнали чантата й. „Не можем да разберем защо престъпниците са си тръгнали без да вземат нищо“, каза пред АФП източник, запознат с разследването.

Шерават, чието истинско име е Реема Ламба, стана известна през 2004 г. благодарение на похотлив филм, който помогна да бъдат разбити табута около секса в консервативната индийската филмова индустрия. Тя е добре известна с ролята си във филма "Убиец" и също участва в "Митът" на Джеки Чан през 2005.

#грабеж #Париж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"