Дяков: Има още върху какво да работим, но сме в правилната посока

Дяков: Има още върху какво да работим, но сме в правилната посока
Източник: Към Струма
A A+ A++ A

 

„Има още много какво да подобряваме, но по отношение на агресия и борба мисля, че сме в правилната посока. Мисля, че днес това бе най-важното за успеха.” Това заяви капитанът на България Светослав Дяков след успеха с 1:0 над Беларус, предаде БГНЕС.

„Можем да играем много по-добре, но с оглед на това, че реализирахме ранен гол, този стил ни устройваше. Имахме доста възможности на контраатака и то добри, не успяхме да ги реализираме, но в крайна сметка най-важна е победата.”

Относно стила на игра на тима и изискванията на новия селекционер Петър Хубчев, Дяков коментира така: „Всеки треньор си има своите изисквания. Личи си, че Хубчев държа на някои неща повече. Свикваме с тях и смятам, че отборът ще изглежда все по-добре. Мисля, че игра на контраатака с бързите футболисти, с които разполагаме в предни позиции, абсолютно допада на нашия отбор. Ако добавим борба и агресия и по-добро разиграване на топката ще бъдем още по-добри”, коментира още Дяков.

На въпрос дали днешната победа ни дава някакви надежди за класиране сред първите два отбора в крайното класиране, халфът заяви: „Доволни сме от факта, че днес си свършихме работа, но не мислим чак толкова напред. Може и да е банално, но играем мач за мач. Трябва да се опитваме да вдигаме нивото и да показваме добри игри и резултати”. 

#Светослав Дяков #Петър Хубчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"