Овчаров: Хората се умориха от Борисовщината. Той е проблемът на България

Овчаров: Хората се умориха от Борисовщината. Той е проблемът на България
Източник: Кросс
A A+ A++ A

Крачката беше много важна, защото обективизира обществото, заяви Румен Овчаров, предаде Нова тв. Той поздрави новоизбрания президент, както и целия български народ.

"БСП не е бил в гроба. На тези избори хората казаха, това, което мислят. БСП подкрепи един кандидат в една ситуация, очевидно рпавилния кандидат и този кандиадт ппечели. От друга страна, това, което не бива да премълчаваме е, че хората се умориха от Борисов и от Бойкоборисовщината. Той е проблемът на България", коментира още Овчаров. 

Той каза още, че има и проблем в това, че ГЕРБ още не мопгат да се освободят от тежките комплексарски зависимости, че партията без Борисов е нищо. "Очевидно нещата в България се променят. Резултатът от вота не може да се препише само на БСП, както и не може да се припише на Румен Радев. Някога Ленин по време на Октомврийската революция каза, че днес е рано, утре е късно, революцията се случва през нощта".

По думи на Овчаров Бойко Борисов сам се е вкара в този сценарий и е поставил цялата държава като залозник. "И сега победата на ген. Радев не е победа на БСП. Тези избори показаха много възможности за това с кой БСП може да бъде в политиката в отбор".

#Румен Овчаров #ГЕРБ #БСП #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »