Мадона предизвика политически скандал

Мадона предизвика политически скандал
Лицето на Марин льо Пен е показано за няколко секунди със свастика на челото преди комбиниран образ, който прилича на Адолф Хитлер. Снимка: rtl.fr
A A+ A++ A

На видео на Мадона, показано на първия концерт от световното турне на Кралицата на попа в четвъртък в Израел, лидерът на крайната десница във Франция Марин льо Пен е показана с пречупен кръст на челото.

Става въпрос за монтаж, прожектиран на сцената в Тел Авив като прелюдия към песента „Nobody knows me", предаде АФП, цитирана от БТА.

Лицето на Мадона, известна със своя вкус към провокациите, е показано последователно „смесено" с тези на известни личности като папа Бенедикт Шестнайсети, китайският президент Ху Цзинтао и кандидатката на републиканците за вицепрезидент на последните президентски избори в САЩ - през ноември 2008 г. - Сара Пейлин.

Лицето на Марин льо Пен е показано за няколко секунди със свастика на челото преди комбиниран образ, който прилича на Адолф Хитлер.

Провокацията на Мадона разбуни духовете в интернет пространството в петък, 1 юни.

В рамките на световното си турне 53-годишната попзвезда ще изнесе над 80 концерта в трийсетина държави, включително в Париж на 14 юли - националния празник на Франция.

#Мадона #концерт #Израел #видео #Марин Льо Пен #свастика #Адолф Хитлер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници