Бойчев: С тезите си, Радев спечели от дебата

Бойчев: С тезите си, Радев спечели от дебата
Източник: DarikNews.bg
A A+ A++ A

 

Аз гледах с изключително задоволство представянето и тезите, които Румен Радев разви и мисля, че той спечели от този дебат. Това каза Жельо Бойчев от БСП на въпрос за дебата между кандидатите за президент Румен Радев и Цецка Цачева, предаде БГНЕС.

„Прекалено сме пристрастни, за да очаквате от нас да коментираме преди балотажа представянето на кандидатите. Хубавото беше, че се проведоха тези дебати и всеки български гражданин може много добре да си направи преценката относно качества на кандидата и как би формирал мнението по значимите въпроси и отговорности, които има президентската институция”, коментира Жельо Бойчев.

Крум Зарков поздрави и двамата кандидати за дебата, защото според него се видели отчетливи разлики между тях. „И една от причините да си имаме различни кандидати е, че те мислят различно, по различни въпроси. Ясен е изборът, пред който са изправени българските граждани и успеха на този дебат ще бъде определен в неделя в крайна сметка”, подчерта той.

Зарков поздрави и Цецка Цачева за това, че тя изказала коректно тезите. „Тези, които нашият кандидат обори, струва ми се убедително и предостави по-добри ”, каза той и уточни, че това е тяхното субективно мнение. 

#Румен Радев #Цецка Цачева #Жельо Бойчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »