Принц Хари потвърди за авантюрата си с Меган Маркъл

Принц Хари потвърди за авантюрата си с Меган Маркъл
Източник: Rozali.com
A A+ A++ A

 

Британсият принц Хари потвърди, че има връзка с американската актриса Меган Маркъл, след като призова медиите в страната да спрат с клеветите и „расовите оттенъци“ в своите материали, предаде БГНЕС.

В безпрецедентно изявление от Кенсингтънския дворец 32-годишният принц заяви, че през последните седмици Маркъл страда от „вълна на оскърбления и тормоз“ от страна на медиите. Той също така отново заяви, че се чувства некомфортно от публичния интерес към личния му живот, който се засили още повече, след като се появиха слуховете за връзката му с 35-годишната актриса, най-известна с ролята си на Рейчъл Зейн в сериала „Костюмари“.

„През изминалата седмица беше прекрачена линията. Неговата приятелка, Меган Маркъл беше обект на вълна от оскърбления и тормоз“, се казва в изявлението на секретаря на принца Джейсън Кнауф. По неговите думи Хари се притеснява за сигурността на Маркъл и се чувства разочарован, че не може да я защити.

Принцът е внук на кралица Елизабет Втора и втори син на престолонаследника принц Чарлс. Това го прави пети в наследяването на престола.

#принц Хари #Меган Маркъл

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »