Валери Симеонов: "Галъп" удари дъното с манипулация в процентите

Валери Симеонов: "Галъп" удари дъното с манипулация в процентите
Източник: SpoDeli.eu
A A+ A++ A

Не ми беше ясно каква беше идейната платформа на президентските двойки на водещите две партии и разликата между тях. Това каза председателят на ПГ на ПФ и лидер на НФСБ Валери Симеонов по време на пресконференция в НДК, предаде Фокус.

„Искам да обърна внимание на анализаторите, че може би "Обединени патриоти" е единствената коалиция, която представи истинска програма и истински патриотични идеи“, подчерта Симеонов. Той коментира, че хората, които са ги подкрепили са го направили по идейни съобръжения и според него причината лежи в основата на тяхното обединение. По думите му за две години Патриотичният фронт в състав НФСБ и ВМРО са доказали , че изпълняват своята програма.

„По същата праволинейна линия се движеше и партия „Атака“, защото партия „Атака“, ВМРО и НСФБ имат програми , които изпълняват и те са идентични. Това стои в основната на нашето обединение“, коментира Валери Симеонов. Той обърна внимание на мащабна манипулация, която според него е извършвана от по-голямата част от социологическите агенции. По думите му Агенция „Галъп“ е ударила дъното, тъй като в изследването си е посочила, че 8,5 % ще получат "Обединените патриоти", а днес са ги хвалили, че са били изненада.

„Сутринта един техен представител говореше за внушението - задължително гласуване. Ние сме горди, че трите партии подкрепихме, успяхме да прокараме в Изборния кодекс, задължителното гласуване и то днес даде резултат“, коментира Валери Симеонов. Той заяви, че се гордеят, че са намалили броя на секциите в Турция и това също е дало резултат, както и че са защитили изграждането на защитното съоръжение на границата с Турция. „Ако позволите ще добавя и нашата борба за оздравяването на българската енергетика“, заяви Валери Симеонов. „Ние трябва да освободим дребния и средния бизнес от залагащите административни примки“, заяви Симеонов. 

#Валери Симеонов #НДК #Галъп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »