Калфин: Не е задължително смяната да значи промяна

Калфин: Не е задължително смяната да значи промяна
Източник: Razkritia.com
A A+ A++ A

 

Очевидно, че изборите за петия български президент не беше мажоритарен, а партиен. И не е въпрос на смелост да коментирам това, а на обективност. Това заяви кандидатът за президент Ивайло Калфин минути след огласяването на първите резултати от проведените избори, предаде БГНЕС.

Такъв беше изборът на гражданите на България. Моите колеги от ПП АБВ и от коалицията ни въобще, се надявам да оценяват резултата, който постигнахме в така сложената политическа ситуация. Нашият партиен вот се затвърждава и аз благодаря на всички, които гласуваха за мен. От конкретния резултат, който получихме обаче, няма как лично да съм удовлетворен, каза още Калфин.

На въпрос към кого ще насочи своите избиратели да гласуват на предстоящия след седмица балотаж, Калфин заяви, че тепърва ще започнат консултации по въпроса и ще се решава. „Нека видим и крайните резултати на тези, които ще отидат на балотаж. Но по принцип не смятам, че смяната може да е промяна. Пък и нашите избиратели не са хора, които могат да се подведат и поведат само по партийна препоръка“, допълни Ивайло Калфин.

#Ивайло Калфин #АБВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници