Трайков: Моите симпатизанти нямат нужда човек като ген. Радев да стане президент

Трайков: Моите симпатизанти нямат нужда човек като ген. Радев да стане президент
Източник: ЕКИП
A A+ A++ A

Моите симпатизанти нямат нужда и не са много податливи на внушения за кого трябва да се гласува. Със сигурност знам, че не биха искали човек като Румен Радев да стане президент. Това заяви кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков, във връзка с това кого би подкрепил на втори тур на президентските избори, предаде Фокус.

„Все още не бих искал да коментирам никакви числа. Най-малкото не е честно за нашите сънародници от Западна Европа и Америка, които предстои да дадат гласа си. Искам да призова тези българи – гласувайте така, както сте решили. Не се влияйте от резултатите, всеки глас има значение”, посочи Трайков.

Той благодари на всички свои поддръжници и симпатизанти, които са му гласували доверие. На въпрос как ще коментира изказването на Радан Кънев, че споразумението между ДСБ и Реформаторския блок е изчерпано, Трайчо Трайков отговори: „Още по време на кампанията казах, че целта ми е да обединя хора, не партии. Никога не съм разглеждал кандидатурата си като партийно преброяване. Не съм много силен в междупартийните отношения. Неслучайно никога не съм членувал в партия и съм номиниран от гражданския съвет”. 

#Румен Радев #Трайчо Трайков #ДСБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници