Майкъл Фасбендер предложи жена да играе ролята на Агент 007

Майкъл Фасбендер предложи жена да играе ролята на Агент 007
Източник: Eva
A A+ A++ A

 

Водещият холивудски актьор Майкъл Фасбендер отхвърли възможността да изиграе в бъдеще ролята на Агент 007, но предположи, че продуцентите може да помислят за жена в ролята на Бонд, предаде БГНЕС.

39-годишният актьор от германо-ирландски произход, нашумял с участието си в X-Men, за известно време беше включван сред фаворитите за ролята на тайния агент Бонд, тъй като настоящият Бонд – Даниел Крейг, не желае повече да се снима в тази роля.

В интервю за британското издание на сп. GQ Фасбендер казва, че той не би играл ролята на Бонд, но тъй като Даниел Крейг е свършил такава чудесна работа, филмите за Бонд се нуждаят от нов живец.

Според Фасбендер, включването на жена таен агент е интересен вариант в развитието на темата. Актьорът смята, че е добра идея и връщането към началото на кариерата на Бонд с млад изпълнител. „Обичам Бонд. Не го ли обичат всички? Израснах с него”, признава Фасбендер. 

„Бонд трябва да е двадесет и няколко годишен мъж”, категоричен е Фасбендер. „Винаги съм мислил, че трябва да е британец, но защо да не е американец или може би някой като Джак O'Кoнъл? Или още по-добре – Джейн Бонд? Жена. Едно е сигурно, няма да е от списъците на предварителните фаворити. Никога не става така.” 

#Майкъл Фасбендер #Агент 007

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"