Бойко прекъсна Тони Димитрова, не разбрал, че е на живо

Бойко прекъсна Тони Димитрова, не разбрал, че е на живо
Абе, що не казахте, че Тони е тука, бе? Вижте сега как се изложихме, отвърна Бойко Борисов с нескрита изненада и в типичния си стил. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов дълго се извинява на бургаската певица Тони Димитрова, след като погрешка прекъсна нейно изпълнение.

След като даде началото на строежа на нова инсталация за преработка на гориво на стойност 1,5 млрд. долара в „Лукойл Нефтохим Бургас“, министър-председателят пристъпи към останалите ангажименти в натоварената си програма.

„Хайде, спирайте тука музиките и да започваме“, наредил той, когато пристигнал пред новата сграда на Българското национално радио в Бургас, която трябвало да открие официално, предаде „Медиапул“.

„Ама защо ми спряхте музиката? Аз пея!“, възмутено реагирала пък певицата Тони Димитрова.

„А, Тони! Ама ти тук ли си? Аз мислех, че си на запис! Извинявай! Тони, съжалявам... Абе, що не казахте, че Тони е тука, бе? Вижте сега как се изложихме“, отвърна Бойко Борисов с нескрита изненада и в типичния си стил.

В крайна сметка неразбирателството било изгладено бързо и Тони Димитрова успяла да си довърши изпълнението, независимо от сложната премиерска програма.

#Бургас #БНР #Тони Димитрова #Бойко Борисов #министър-председател на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"