Ботев тръгна за Ловеч с 15 футболисти

Ботев тръгна за Ловеч с 15 футболисти
Източник: Ловеч Медия
A A+ A++ A

 

Отборът на Ботев замина за Ловеч, където утре в 15:30 часа излиза на Градския стадион в града на люляците срещу състава на Монтана в мач от XIII кръг на Първа професионална лига. В клубния автобус на "жълто-черните" се качиха едва 15 от предвидените в групата 18 състезатели, предаде БГНЕС.

Със съотборниците си не замина Тодор Неделев, който е с вирусно заболяване и остана да се лекува в Пловдив. Дали капитанът на "канарчетата" ще успее да се възстанови и да вземе участие в срещата ще стане ясно по-късно в сряда. Със закъснение към отбора ще се присъединят и юношите Петър Чалъков и Иван Кирев. Двамата ще участват в двубоя от Елитната група до 19 г., в който БОТЕВ посреща Локомотив на централния терен на клубната база днес от 14:00 часа, след което ще пътуват за Ловеч.

Групата на Ботев за мача с Монтана:

Георги Георгиев, Мартин Димитров, Милен Кикарин, Крум Стоянов, Даниел Златков, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Стенио дос Сантос, Меледже Омнибес, Серкан Юсеин, Жоао Пауло, Иван Стоянов, Даниел Кутев, Омар Косоко, Наско Милев, Петър Чалъков, Иван Кирев, Тодор Неделев. 

#Ботев #Ловеч #жълто-черните

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"