Марица (Пд) посреща Еджзаджъбашъ в Пловдив

Марица (Пд) посреща Еджзаджъбашъ в Пловдив
Източник: sportenplovdiv.com
A A+ A++ A

 

Тази вечер от 18:00 ч. в зала Колодрума шампионките на България от Марица (Пловдив) посрещат шампионките на света от Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) в първи мач от сблъсъка между тях във втория кръг на женската Шампионска лига по волейбол, предаде БГНЕС.

Турският тим пристигна в Града под тепетата с цялото си съзвездие от волейболистки на световно ниво и се очаква любители на волейбола от цялата страна да бъдат на трибуните, не само заради световните шампионки, а най-вече заради нашите си родни звезди, готови да изгреят на световния волейболен небосклон в пълния си жълто-син блясък с подкрепата на невероятната пловдивска и българска публика.

За тези, които няма да могат да присъстват на волейболното събитие на годината у нас на място в зала Колодрума, срещата ще бъде излъчена пряко в национален ефир по БНТ HD, както и по международната спортна интернет телевизия LAOLA1.tv.

Първи съдия на мача ще бъде Сергей Гулка от Украйна, а втори – Дарко Савич от Босна и Херцеговина. Делегат на европейската волейболна конфедерация ЦЕВ ще бъде Василиос Антонулис. 

#Марица #Еджзаджъбашъ Витра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници