Бурановските баби задминаха и Ванга

Бурановските баби задминаха и Ванга
Интересът към Бурановските баби в Русия е по-голям, отколкото към новогодишното поздравление на президента. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Централното телевизионно зрелище за Русия през изминалата седмица беше „Евровизия-2012" в Баку, където се изяви групата Бурановските баби.

Въпреки че заеха едва второ място на конкурса за европейска песен, тяхното изпълнение беше следено с голям интерес от мнозинството руснаци.

Нещо повече те приковаха вниманието на повече телевизионни зрители, отколкото световното по хокей седмица по-рано, където Русия триумфира.

Според данните TNS-Россия финалът на Евровизия е оглавил рейтинга на 100-те най-популярни предавания сред московските зрители над 18 години с телевизионен дял от 47.78% и рейтинг 12.1%, предадоха РИА „Новости" и БГНЕС.

Интересът към Бурановските баби е по-голям, отколкото към новогодишното поздравление на президента. Тази година едва 40% от московчани са гледали поздравлението на Дмитрий Медведев.

Нещо повече – групата е отвяла и рекордьора от последните години – документалния филм на НТВ „Ванга се завръща! Тайният архив на пророчицата", който през април 2011 беше гледан от 42.9% от московчаните.

#Бурановските баби #Евровизия #Русия #Дмитрий Медведев #президент #Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"