Мъж удари брат си с брадва по главата при пиянска свада

Мъж удари брат си с брадва по главата при пиянска свада
Драгомир Иванов грабнал брадвата и ударил брат си два пъти по главата. Единият удар бил в областта на темето, а вторият попаднал под скулата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

43-годишен мъж счупи черепа на брат си след два удара с брадва при пиянски скандал в махала Дрънкалица на Симитли.

Инцидентът станал около 18:00 часа, след като Драгомир Иванов и брат му Павел Маламов, на 46 г., седнали да пият, но се скарали, предаде БГНЕС.

Тогава Драгомир Иванов грабнал брадвата и ударил брат си два пъти по главата. Единият удар бил в областта на темето, а вторият попаднал под скулата.

След това Драгомир прекрачил падналия на земята и окървавен брат Павел и отишъл в полицията, за да се предаде, защото е убил брат си.

Веднага е подаден сигнал до Спешна помощ - Симитли, а окървавеният Павел Маламов е транспортиран с линейка до болницата в Благоевград, където е установено, че черепът в областта на темето му е счупен от удара с брадвата, има и мозъчен хематом. Въпреки това пострадалият от ръката на брат си бил контактен.

Към 20 часа полицаите доведоха за кръвна проба Драгомир Иванов, след което бе задържан в ареста на Второ РУП - Благоевград. Кръвна проба е взета и на пострадалия Павел Маламов, след което към 21:30 часа той бе транспортиран до „Пирогов“ с опасност за живота.

Двамата братя са с различни бащино и фамилно име, а освен това и двамата са разведени и живеят под един покрив.

За тежкия инцидент е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

#Симитли #брадва #счупен череп #хематом

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници