Делото срещу бащата, ударил съученици на сина си в Плевен не тръгна днес. Съдът постанови "домашен арест"

Делото срещу бащата, ударил съученици на сина си в Плевен не тръгна днес. Съдът постанови "домашен арест"
Източник: 168 Часа
A A+ A++ A

Районният съд в Плевен постави под домашен арест родителя, ударил съученици на сина си в плевенското музикално училище, предаде бТВ. 

Делото не тръгна днес заради отсъствие на един от адвокатите. 44-годишният Милен А. е обвинен в причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди на двамата ученици и в закана за убийство.

Инцидентът стана в началото на тази година в Музикалното училище. Освен че ударил двете момчета, той се заканвал и с убийство. Според защитата му обаче нямало доказателства да е удрял със стол едно от децата. "Вече е по-добре, опитваме се да не си спомняме за това”, каза Антонио Димитров, баща на пострадалия Георги.

„Сбили се три деца, отишъл един родител да види какво се случва с детето му и стана вижте какво. Всеки българин, като е ядосан, говори така: „Аз ще те убия, аз ще те…” Това закана за убийство ли е?”, попита Нели Борисова, адвокат на подсъдимия.

От прокуратурата заявиха категорично, че ще протестират по-леката мярка за неотклонение пред по-горна съдебна инстанция.

#Милен А. #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »