„Атака" брани Сидеров

„Атака" брани Сидеров
От текста става ясно, че „Атака" стоят категорично зад Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На извънредно заседание партия „Атака" разгледа медийното и политическо поведение на Димитър Стоянов от последните седмици и изрази твърдата си подкрепа към своя лидер Волен Сидеров.

На разширен Съвещателен сбор на партия „Атака" с участието на всички областни и общински координатори, както и с участието на депутатите от парламентарната групата „Атака" в 41-то Народно събрание са били обсъдени и отчетени изминалите президентски и местни избори, съобщи агенция „Фокус."

Насрочен е Петият редовен Национален сбор на партията. Единодушно е приета декларация, в която се посочва, че изминалите президентски и местни избори са „най-фалшифицираните в новата история на България," съобщават от партията.

„Не приемаме за валидни избори с над 700 000 недействителни бюлетини. Не може да смятаме за редовно проведени и честно преброени избори, в които ОИК София официално заявява, че 100% от протоколите са сгрешени. Не приемаме нападките за провал на АТАКА в избори, проведени по недемократичен, не правов и манипулиран начин с масово купуване на гласове от страна на управляващата партия ГЕРБ," пише в деклацията.

От текста става ясно, че народните представители, областните координатори, общинските координатори и активистите на „Атака" стоят категорично зад лидера на партията Волен Сидеров:

„Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на партията Волен Сидеров приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас", гласи още декларацията.

#Атака #Волен Сидеров #Сидеров #декларация #Димитър Стоянов #избори #Борисов #ОИК #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"