Световни ММА звезди пристигат за разтърсващо шоу на 19-ти ноември в „Колодрума“ – Пловдив

Световни ММА звезди пристигат за разтърсващо шоу на 19-ти ноември в „Колодрума“ – Пловдив
Източник: novinite.bg
A A+ A++ A

 

 

Провокативният рапър Ф.О. ще зададе ритъма на вечерта с MTV хита си „Няма чакай“

Само две седмици преди своя дебют в Лондон, налагащата се светкавично в Европа верига SFC ще гостува за първи път и в Пловдив. Организаторите от английската промоутърска компания Combat Promotion ще представят 12 топ сблъсъкас най-елитните бойци в света.Пет от тях са за титлата на реномираната верига в два различни стила - три в ММА и два в К1. В Пловдив англичаните пристигат с едни от най-големите си шампиони - скалата от мускули Джон Демел "Разрушителят", нетрепващият пред нищо чеченски вълк Али Ескиев и неустоимата и непобедима Анита Доганова.

Шампионите от различни стилове и вериги ще демонстрират майсторство, стил и класа, познати от най-големите бойни турнири в света. За да гарантират обективност при излъчването на победителите в спиращите дъха двубои Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. Клетката със своите хитове ще взриви и провокативният рапър Ф.О. Всичко това, заедно със специалните аудио-визуални решения и лазерни ефекти, обещава да превърне събитието в уникално шоу, характерно за почерка на Combat Promotion. Началото е в 19.30 часа.

Грандиозният спектакъл на практика ще започне още на 18-ти ноември с мега концерта „Вечер на звездите“. Тогава ММА колосите ще се изправят за първи път лице в лице със своя противник на официалния кантар. На сцената в „Колодрума“, за да ги подкрепят, ще се качат и едни от най-провокативните БГ изпълнители, сред които световните бийтбокс шампиони SkilleR иПеченката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето, VenZy.

Първите билети вече са продадени. Цените за ММА шоуто са между 20 и 40 лв., като ще има и специален ВИП сектор в близост до клетката. Входът за „Вечерта на звездите“ е 15 лв. За желаещите да видят всичко от двудневното зрелищно шоу цената е между 30 и 50 лв. Билети - от ticketportal.bg, eventim.bg, ticketpro.bg

#ММА #К1 #UFC #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »