Бербатов бил близо до трансфер в „Пари Сен Жермен"

Бербатов бил близо до трансфер в „Пари Сен Жермен"
Преди дни Димитър Бербатов призна, че времето му в „Манчестър юнайтед" изтича. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Българският нападател на „Манчестър юнайтед" Димитър Бербатов е близо до трансфер във френския „Пари Сен Жермен".

Димитър Бербатов е предпочел да преговаря с парижани, вместо да бъде използван като разменна монета за нападателя на „Борусия" (Дортмунд) Роберт Левандовски, твърди английският таблоид „Дейли стар", цитиран от „Дневник".

Изданието смята, че преговорите за трансфер в ПСЖ ще преминат леко, тъй като треньорът Карло Анчелоти го харесва и може да си позволи да му плаща сходна на сегашната заплата.

За притежавания от катарски инвеститори клуб няма да е проблем да платят трансферната сума, която към момента се оценява на 7 млн. паунда.

„ПСЖ е проект, който наистина го интересува, тъй като ще може да играе в Шампионската лига," е цитиран мениджърът на българския нападател Емил Данчев.

В последните дни се засилиха информациите, че Димитър Бербатов може да се окаже при германския шампион „Борусия" (Дортмунд), тъй като сегашният му клуб иска да вземе от там Роберт Левандовски и полузащитника Шинджи Кагава.

В Дортмунд признаха за налична оферта към японеца от неназован клуб, но засега остават без коментар за ситуацията около полския си голмайстор.

При евентуална продажба на Роберт Левандовски, „Борусия" ще се оголи откъм нападатели, защото наскоро напусна и Лукас Бариос.

Преди дни Димитър Бербатов призна, че времето му в „Манчестър юнайтед" изтича. През този сезон той беше използван рядко, а дълго време липсваше яснота и около подновяването на договора му.

#Димитър Бербатов #„Манчестър Юнайтед" #Карло Анчелоти #Емил Данчев #Дортмунд #Роберт Левандовски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"