Стоянов: Отборът стоя добре срещу ПСЖ

Стоянов: Отборът стоя добре срещу ПСЖ
Източник: www.manager.bg
A A+ A++ A

 

„Трябва да сме с високо вдигнати глави, тъй като отборът игра добре и неслучайно след края публиката ни аплодира“, коментира вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов след поражението от ПСЖ с 1:3 в Шампионска лига, предаде БГНЕС.

Българският шампион започна силно двубоя и поведе още в началото, но парижани стигнаха до пълен обрат след два гола на Единсон Кавани и един на Блез Матуиди.

„ПСЖ е много класен отбор, един от топ отборите в Европа и са го показали през годините, така че играят толкова, колкото им трябва. Никой не може да ме убеди, че те не са си давали зор или нещо подобно. Смятам, че отборът стоя доста добре и срещу такива отбори, ако нямаш късмет, просто си обречен. Аз смятам, че днес нямахме никакъв късмет и може би от там се стигна до тази загуба. Трябва да сме с високо вдигнати глави, тъй като отборът игра добре и неслучайно след края публиката ни аплодира. Нотка на съжаление в никакъв случай не може да има, това е ПСЖ. Плюс това дори да бяхме вкарали дузпата, имаше още доста време, не се знае как ще се развие мача, можеше пак да загубим. Всеки може да изпусне дузпа, топ футболисти са изпускали, така че не може да се сърдим по никакъв начин на Моци“, каза Стоянов след срещата на Националния стадион. 

#Шампионска лига #Владислав Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"