ИАНМСП изпраща делегация за Азербайджан

ИАНМСП изпраща делегация за Азербайджан
Източник: cio.bg
A A+ A++ A

 

В периода 29-30 септември 2016 г. в гр. Баку, Азербайджан ще се проведе четвъртото заседание на Българо-азербайджанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество. Председатели от българска страна на комисията са Теменужка Петкова, министър на енергетиката и Божидар Лукарски, министър на икономиката, съобщиха от министерството, предаде БГНЕС.

В рамките на работното посещение на двамата министри се предвижда на 29 септември 2016 г. да бъде проведен бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Азербайджан. Бизнес форумът има за цел да насърчи директните контакти между българския и азербайджанския бизнес при създаване на благоприятни условия за развитие на двустранните търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори на икономиката: енергетика, нефтопреработване и рафиниране на масла, машиностроене, строителство, инвестиции, транспорт, хранително-вкусова промишленост, производство на вино и алкохол, информационни и комуникационни технологии, химия, козметика, фармация, туризъм и др.

Желаещите за участие в делегацията следва да заявят предварителен интерес в ИАНМСП до 23 август 2016 г. Всички разходи за самолетни билети, хотелско настаняване, виза, застраховка, вътрешни трансфери и дневни, са за сметка на участниците. 

#ИАНМСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »