ВК Пирин почита ветераните със 70-годишнината на клуба

ВК Пирин почита ветераните със 70-годишнината на клуба
Източник: bgvolleyball.com
A A+ A++ A

 

ВК "Пирин" (Разлог) ще почете своите ветерани във връзка с честването на 70-годишнината от създаването на клуба. Няколко поколения волейболни състезатели и деятели от Разлог ще си дадат среща на 28 септември (сряда), предаде БГНЕС.

Събирането ще се състои от 11.00 часа в Многофункционалната зала на народно читалище в града. На него ще бъде направена ретроспекция на 70-те години волейбол в Разлог и ще бъдат прожектирани архивни снимки от срещи, играни през годините. Над 80 човека са поканени на събитието, като те ще бъдат удостоени със специални грамоти и значки за волейболния си принос.

Сред волейболните ветерани на клуба е Петър Сланчев, който изпълнява длъжността Завеждащ детско-юношеското направление към БФВ. Да уважи събитието е поканен и новият Генерален секретар на Българска федерация по волейбол Владимир Николов.

Отбелязването на 70-годишнината на клуба продължава с международен турнир, който ще се проведе на 30 септември и 1 октомври в Разлог. Участие ще вземат четири отбори - домакините от "Пирин", "Марек Юнион-Ивкони" (Дупница), ЦСКА, и ОСК "Струмица" (Македония). 

#Пирин #Разлог #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »