Георги Петков: Търсете оувър в Дортмунд и се доверете на Севиля

Георги Петков: Търсете оувър в Дортмунд и се доверете на Севиля
Източник: www.sportal.bg
A A+ A++ A

Sporta.bg се старае постоянно да е в услуга на своите читатели - както с актуални новини, така и с полезна информация. Ето защо традиционната ни рубрика "Букмейкър" отново е на линия. Днес и утре предстоят 16 вълуващи двубоя в Шампионска лига.

Специален анализатор за тях сме избрали да бъде славещият се като майстор в прогнозите Георги Петков. Вратарят на се съгласи да коментира срещите - само и единствено за Sporta.bg.

Днес ще Ви предоставим вижданията на Жоро за 8-те сблъсъка тази вечер, а утре ще можете да се запознаете с прогнозите на ветерана и екснационал и за останалите битки в най-комерсиалния турнир в света.

ПРОГНОЗИТЕ НА ГЕОРГИ ПЕТКОВ ЗА ШЛ:

ЦСКА М – Тотнъм – Х

Два тима, които са равностойни. Англичаните имат малко повече футболни аргументи, но домакинството на московчани може да им стигне за точка.

Динамо Загреб – Ювентус – 2

„Старата госпожа“ е по-класният тим. Предвид проблемите в последно време в лагера на Динамо З. - 2-ката е твърда.

Борусия Дортмунд – Реал М – над 2,5 

В това дерби ще паднат доста голове. И Борусия Д и Реал М изповядват нападателен футбол и вкарват почти винаги доста.

Копенхаген – Брюж – над 2,5 гола

Сблъсък, който е изключително важен и за двата тима, защото от него зависи третото място в групата. Защитите на тези два тима не са от най-сигурните им звена и е много вероятно да се пропукат и да стане голово шоу.

Лестър – Порто – 2

Порто е доказана марка и разполага с играчи, които са майстори на контрите. Доказаха го, след като пречукаха не кой да е, а Рома насред Рим. Напрежението за Лестър пред тяхна публика може да им изиграе лоша шега.

Монако – Байер Леверкузен – Х

Мач, в който всичко е възможно. Гостите изпитват известни затруднения от началото на сезона, но вероятно няма да паднат.

Севиля – Лион – 1

Севиля играе чудесен футбол на своя „Рамон Санчес Писхуан“. Лион е боеспособен тим, но ще им е невъзможно да вземат нещо от тази среща.

Спортинг – Легия Варшава – 1

Спортинг ще бие, защото са по-силния отбор. Освен това темпераментната им публика ще ги подкрепя от първата минута.

#Шампионска лига #Георги Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »