Музикалният фестивал Elevation на военното летище в Доброславци

Музикалният фестивал Elevation на военното летище в Доброславци
В 18-годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие. Снимка: Avtora.com
A A+ A++ A

Военното летище в село Доброславци става домакин на тазгодишното издание на Elevation, съобщиха организаторите On stage.

Elevation Music Festival отваря границите на неразрешеното и дава шанс на всички фенове да усетят атмосферата на реда и секретността на една цяла армия, посочват още от там.

В 18-годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика, които първи ще пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат: Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Всички музикални герои ще обстрелват публиката с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо, гарантират организаторите.

Спортните и интерактивни забавления на Elevation 2012 също са гарантирани. Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, велописта и черешката на забавленията – бой с торти.

Огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори, пък са осигурили от J&B.

Списъкът с приятните изненади е дълъг, но спираме до тук, за да запазим любопитния привкус на предстоящото, заявяват още организаторите.

Тази година на Elevation отново ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim.

Първите 1000 човека, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип.

Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Автобусни линии № 29 и 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеша. Пълна информация за транспорта можете да намерите на www.elevation.bg.

#Доброславци #военно летище #Миленита #Ogi 23 #Southwick #Eventim

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »