ЦСКА-София с позиция за Галчев и Головодов

ЦСКА-София с позиция за Галчев и Головодов
Източник: gong.bg
A A+ A++ A

 

Ръководството на ЦСКА-София излезе с официална позиция относно ситуацията около капитана на тима Борис Галчев и един от най-големите таланти на клуба Павел Головодов. В съобщение, публикувано на клубния сайт, от щаба на армейците обявиха причините за отстраняването на двамата футболисти от състава, предаде БГНЕС.

Ето и официалната позиция на ЦСКА-София по случая:

„Поради зачестилите спекулации около футболисти на ЦСКА, Ръководството на клуба желае да внесе яснота по случаите, за които се изписа доста последните дни:

– Борис Галчев е наказан да не попада в групата до второ нареждане заради системно нарушаване на вътрешния правилник. Борис Галчев нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците.

– Павел Головодов е отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим, спортния морал и етиката – добродетели, които трябва да притежава всеки един млад спортист.

Всички треньори, футболисти и ръководители в клуба трябва да разберат и осъзнаят, че да работиш за най-успешния клуб в България – това е отговорност, дисциплина и ред”. 

#ЦСКА-София #Борис Галчев #Павел Головодов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"