Една година условна присъда за секс на улицата в Беларус

Една година условна присъда за секс на улицата в Беларус
commons.wikimedia.org
A A+ A++ A

 

Съдът на Фрунзенски район на столицата на Беларус Минск осъди на една година условно лишаване от свобода млада двойка, отдала се на сексуални упражнения на улицата, пише БГНЕС.

19-годишен младеж и неговата 17-годишна партньорка също така бяха осъдени на 100 ч. общественополезен труд. На юридически жаргон тяхната простъпка звучи като „хулиганство, извършено от група лица“.

В средата на юли по интернет беше разпространено видео, направено от прозореца на апартамент в жилищен блок в микрорайона „Сухарево“: точно пред блока, на пешеходна пътека двамата млади се били отдали на страстта. Кадрите били заснети рано сутринта, а човекът, разпространил ги в мрежата, написал, че бил събуден от „страстни звуци“. Първо видеото тръгна в социалните мрежи, после се появи и в медии.

В средата на август правоохрантелните органи съобщиха, че са открили и задържали младежа, който е действащо лице във видеото. Малко след това същото се случила и с неговата партньорка. Двамата впоследствие били пуснати под гаранция до приключване на процеса. „Всичко стана поради страстта помежду ни. Започнахме да се целуваме и после просто не можехме да се спрем. Там нямаше хора, ако имаше, естествено, щяхме да се въздържим. Но просто страстта ни избухна“, разказа вадим пред репортер на „Еврорадио“. 

#Минск #улица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници