Дерменджиев: Съжалявам за двете изгубени точки

Дерменджиев: Съжалявам за двете изгубени точки
Източник: kanal3.bg
A A+ A++ A

 

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че е останал разочарован от равенството с Базел. Срещата от група А на Шампионската лига, играна на „Санкт Якоб Парк“, завърши 1:1 след попадения на Джонатан Кафу (45’) и Ренато Щефен (79’). Резултатът все пак бе исторически за българския футбол, тъй като за първи път роден тим печели точка при гостуване в двубой от груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир, предаде БГНЕС.

„Съжалявам за двете изгубени точки. Въпреки развоя на мача винаги съм гледал реално на нещата – Базел също имаше своите ситуации в началото на мача. На нас ни трябваше малко време, докато се ориентираме и адаптираме, след което заиграхме много добре. Това доказва, че Лудогорец наистина е отбор от средно европейско ниво.”

„Поведението ни на терена бе много добро, допуснахме малко грешки, стараехме се да не позволяваме на съперника да играе своята игра. От своя страна използвахме всяка възможност да атакуваме и да търсим гола”, сподели още опитният специалист.

Дерменджиев коментира и състоянието на получилите травми по време на мача Станислав Дяков и Натанаел. „Дяков получи рано удар в крака. Дори на полувремето бе на инжекция, но той е много силен характер и видяхте как се представи. Травмата на Натанаел е мускулна, но все още е твърде рано да я коментираме”. /БГНЕС

#Георги Дерменджиев #Шампионската лига #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници