Повдигнаха обвинение на мъжа, ударил медсестра в „Пирогов“

Повдигнаха обвинение на мъжа, ударил медсестра в „Пирогов“
Източник: www.dailypress.bg
A A+ A++ A

 

Прокуратурата повдигна обвинение срещу лицето, причинило телесна повреда на медицински специалист в „Пирогов“, съобщиха от прокуратурата, предаде БГНЕС.

На 12.09.2016 г., Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем Младен Миладинов - който на 11.09.2016 г., около 04.30 часа, след извършена му оперативна манипулация в сградата на „Пирогов“ е проявил агресия към лекуващия го медицински екип, като е причинил на св. К. С. (медицинска сестра) телесна повреда, изразяваща се във фрактура на носовите кости.

Описаното деяние покрива признаците на извършено престъпление по чл. 131, ал. 2, т. 3 НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от една до пет години. Младен Миладинов вече има едно предходно осъждане – за извършено от него престъпление по чл. 343б, ал. 1 НК (управление на МПС след употреба на алкохол), за което му е наложено наказание „Пробация“, с присъда влязла в сила на 03.09.2012 г.

По настоящото досъдебно производство на Миладинов е определена мярка за неотклонение „подписка“. В хода на разследването, което ще приключи в максимално кратък срок, предстои разпит на свидетели, както и изготвяне на необходимите експертизи. 

#прокуратурата #Пирогов #К. С.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »