Дунав вкара голове за две минути на ЦСКА в Разград

Дунав вкара голове за две минути на ЦСКА в Разград
Източник: zona90.com
A A+ A++ A

 

Дунав Русе се наложи над ЦСКА-София с 2:0 на стадион "Лудогорец Арена" в Разград и отново се върна на върха в класирането на Първа професионална лига, предаде БГНЕС.

Символичните домакини реализираха попаденията си в рамките на две минути през първото полувреме. Васил Шопов с глава откри резултата в 32-ата минута, а 60 секунди по-късно Антон Огнянов матира отново слисаните армейци с красив гол извън наказателното поле. Новото попълнение на софийския отбор Уилмар Джордан се появи в игра веднага след почивката на мястото на Кирил Десподов, но не успя да се отличи с нещо запомнящо се. Дебют за столичани направи също Станислав Манолев, който игра цял мач. ЦСКА в крайна сметка претърпя поражение в дебюта на новия румънски треньор на тима Еди Йорданеску, а Дунав записа пети пореден успех в първенството. Двата отбора се срещнаха за първи път от 1991 г.

Тимът от Русе е на върха в таблицата с 16 точки, Левски е на втора позиция с 14, Лудогорец има 10 и мач по-малко, със същия актив, но от 6 срещи са ЦСКА, Черно море и Верея. 

#Дунав Русе #ЦСКА-София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"