Моуриньо: Отсъствието на Агуеро ни затруднява

Моуриньо: Отсъствието на Агуеро ни затруднява
Източник: www.segabg.com
A A+ A++ A

 

"Може да звучи странно, но отсъствието на Агуеро прави нещата по-трудни за нас, защото сега не знам в каква формация ще изляза Манчестър Сити", обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо преди градското дерби от 4-ия кръг на Висшата лига, предаде БГНЕС.

"Червените дяволи" приемат своя съперник на "Олд Трафорд" утре от 14:45 часа българско време, като "гражданите" ще бъдат без своя голмайстор Серхио Агуеро, който е наказан за 3 мача. "Когато Агуеро е на линия, той играе и ние знаем каква е ще е тяхната формация и тяхната динамика. Те имат богат състав с много опции и сега Гуардиола може да вземе различни решения. Може да играе с Ихеаначо отпред, може със Стърлинг, а може Силва да е фалшива деветка. Те имат много опции и това затруднява нашата подготовка за двубоя. Може да звучи странно, но отсъствието на Агуеро прави нещата по-трудни за нас", коментира Моуриньо.

Португалският специалист разкри, че може да разчита на всички свои футболисти за утрешното дерби, включително и халфа Хенрих Мхитарян, който получи травма по време на паузата за мачове на националните отбори. "Той е готов. Не казвам, че може да изиграе 90 минути, но може да ни помогне. Всички са готови и искат да играят", каза Специалния. 

#Жозе Моуриньо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"