Лили Павлова инспектира магистралите край Перник след труса

Лили Павлова инспектира магистралите край Перник след труса
Министърът оглежда и цялата пътна мрежа в района на епицентъра на земетресението в близост до Перник. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова започна проверка на мостовете и магистралите около най-засегнатия от земетресението град – Перник.

Придружена от директора на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров, както и от екип от строителни инженери, Павлова започна проверка на мостовите съоръжения на автомагистралите „Люлин“ и „Струма“, предаде bTV.

Министърът оглежда и цялата пътна мрежа в района на епицентъра на земетресението в близост до Перник.

От пресцентъра на регионалното ведомство уведомиха, че Лиляна Павлова планира да посети и язовирната стена на пернишкия язовир „Студена“.

Междувременно и председателят на Българския Червен кръст Христо Григоров пристигна в Перник за оглед и оценка на ситуацията на място.

Местното звено на организацията предостави минерална вода на населението, а психолози са на разположение за помощ на хора, изпаднали в паника след преживяното по време на силния трус.

#Българския червен кръст #Христо Григоров #язовир „Студена” #инж. Лазар Лазаров #Агенция „Пътна инфраструктура“ #Струма #Люлин #магистрали #Перник #министър на регионалното развитие и благоустройството #Лиляна Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"