Михайлов: Петев се справя с отбора

Михайлов: Петев се справя с отбора
Източник: kanal3.bg
A A+ A++ A

 

„Според мен Петев се справя добре с отбора, това е нов отбор, млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие“, коментира президентът на БФС Борислав Михайлов след инфарктната победа с 4:3 над Люксембург в началото на квалификациите за Мондиал 2018, предаде БГНЕС.

„Лъвовете“ стигнаха до успех над аутсайдера в групата, благодарение на гол на Александър Тонев в продължението на двубоя на Националния стадион „Васил Левски“. „Не съм доволен, нямаше агресия, Люксембург тук три гола да ни вкарат, но момчетата показаха характер накрая, така че продължаваме. Има и такива мачове. Както виждате мачовете в нашата група не се развиват както вие очаквате. Имахме много млади момчета, дебютанти и все пак стигнахме до победата. Срещу Швеция и Франция ще бъде тежко, но може нещо да изкараме от един от двата мача. Играчите няма да са толкова притеснени, днес имаше големи очаквания“, каза Михайлов след срещата.

„Според мен Петев се справя добре с отбора, това е нов отбор, млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие, допълни той. 

#Петев #БФС Борислав Михайлов #Мондиал 2018 #Лъвовете #Александър Тонев #Васил Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници