Дяков: Не е имало подценяване

Дяков: Не е имало подценяване
Източник: bnr.bg
A A+ A++ A

 

„Не е имало подценяване, може би имаше напрежение преди мача. Ръководството на БФС и старши-треньорът имат най-малко вина от всички“, обяви капитанът на националния отбор Светослав Дяков след инфарктната победа с 4:3 над Люксембург на старта на квалификациите за Мондиал 2018, предаде БГНЕС.

„Много труден мач се получи, радостно е, че победихме. Играта със сигурност не ни задоволява, ще продължавам да се опитваме да израстваме. Не трябва да позволяваме отбор от този тип да ни вкарва три гола. Не е имало подценяване, може би имаше напрежение преди мача. Ръководството на БФС и старши-треньорът имат най-малко вина от всички. Те ли играят на терена? Така че нека да плюят по нас, тъй като ние сме тези, които правят продукцията“, коментира Дяков след двубоя.

„Явно сме ги подценили, щом се е стигнало до един такъв резултат. Всички бяха са с нагласата, че те са един слаб отбор, но те доказаха, че могат да се противопоставят на всеки един отбор в групата. Важното е, че изкарахме трите точки, доста трудно. Направихме отборни грешки, играхме доста добър футбол, правехме атаки и в един момент ни вкараха два гола от нищото. Трябва да си коригираме играта в защита, говоря за целия отбор като цяло“, каза крилото на тима Михаил Александров.

„Аз очаквах, че ще победим, но не мислех, че ще такъв луд мач. Направихме някои грешки в защита, но мисля, че отпред ги компенсирахме“, сподели авторът на победния гол Александър Тонев. 

#БФС #Светослав Дяков #Мондиал 2018 #Михаил Александров #Александър Тонев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници