Българската армия стартира инициативата „Заедно на училище“

Българската армия стартира инициативата „Заедно на училище“
Източник: www.md.government.bg
A A+ A++ A

 

Под патронажа на началника на отбраната генерал Константин Попов във формированията на Българската армия се провежда инициативата „Заедно на училище“, предаде БГНЕС.

Целта е събиране на допълнителни финансови средства за децата на военнослужещи, загинали при или по повод изпълнение на военната служба и на деца на цивилни служители от Министерството на отбраната, загинали при трудова злополука, съобщиха от военното ведомство.

„Наближаващият първи учебен ден - 15 септември, е добър повод да направим повече военнослужещи и цивилни служители от Министерството на отбраната и Българската армия съпричастни към мисията на фондация „Деца на Българската армия” да подпомага социалната интеграция и личностната реализация на децата на военнослужещите и цивилните служители, загинали при изпълнение на служебния си дълг“, се казва в обръщението на началника на отбраната към личния състав на Българската армия.

Доброволни дарения на финансови средства могат да се внесат на банковата сметка на Фондация „Деца на Българската армия“:

Първа инвестиционна банка

IBAN - BG76FINV91501215262579

BIC – FINVBGSF

 

#Константин Попов #Министерството на отбраната

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"