Ники Михайлов участвал в катастрофата на „Тракия”, няма да играе 2 мача

Ники Михайлов участвал в катастрофата на „Тракия”, няма да играе 2 мача
От БФС потвърдиха версията, че Михайлов все пак е участвал в катастрофата на магистрала „Тракия“ в петък сутринта. Снимка: Sportal.bg
A A+ A++ A

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов няма да играе в приятелските мачове с Холандия и Турция.

Най-добрият футболист на България за миналата година е контузен и няма да тренира в следващите десет дни, предаде „Дневник“.

От БФС потвърдиха версията, че Михайлов все пак е участвал в катастрофата на магистрала „Тракия“ в петък сутринта.

Той е получил контузно-разкъсна рана на четвъртия пръст на лявата ръка, заради което е претърпял малка операция. След десет дни вратарят ще може отново да тренира.

Пресаташето на БФС Павел Колев заяви в петък, че Михайлов е отрекъл участие в инцидента. Личният PR на футболиста Калин Георгиев не даде информация за случилото се.

Според някои твърдения Михайлов е бил в джипа на баща си Борислав Михайлов, който по това време беше в Мюнхен за финала в Шампионската лига. Информациите сочат, че вратарят не е карал автомобила.

От БФС допълват, че освен получената травма Михайлов продължава да страда и от „специфично нетравматично заболяване, което затормозяваше всекидневния му тренировъчен процес през последния месец от сезона в Холандия и го принуди да се прибере по-рано в България“.

Вратарят е бил на изследвания в Холандия, Испания и България, но до момента не е ясно какъв е произходът на заболяването. Изпратен е материал за изследване в Германия, резултатите от който се очакват в близките седмици.

Българският отбор, воден от селекционера Любослав Пенев, ще играе с Холандия в събота, а следващият вторник е мачът с Турция.

#Николай Михайлов #вратар #Националния отбор по футбол #Холандия #Турция #катастрофа #Тракия #магистрала #БФС #Шампионската лига #Борислав Михайлов #България #Павел Колев #Калин Георгиев #Испания #Любослав Пенев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »