Треньорското дуо поднови тренировките на Ботев

Треньорското дуо поднови тренировките на Ботев
Източник: botevplovdiv.bg
A A+ A++ A

 

Николай Киров и Иван Кочев поеха отново тренировъчния процес на представителния отбор на Ботев, съобщиха на сайта на „жълто-черните”. Директорът на клубната академия и треньорът на тима от Елитната група до 19 години бяха начело на тима при победата над Нефтохимик в последния шампионатен мач, а след разразилите се събития около треньорския пост, двамата бяха ангажирани отново с подготовката на първия отбор, предаде БГНЕС.

В седмицата преди паузата в първенството Киров и Кочев използваха отсъствието на ангажираните с националните отбори, за да попълнят състава с куп млади футболисти от школата. От тима на U19, който стартира по убедителен начин сезона в старшата възраст, шанс да тренират с мъжкия отбор получиха Васил Василев, Петър Тодоров, Валентин Тодоров, Петър Чалъков, Милен Златков и Иван Кирев, а заедно с тях при батковците бе "качен" и 15-годишният талант от набор 2001 Кристиан Добрев.

Заедно с вече присъединените към първия отбор Милко Георгиев, Атанас Ташолов, Здравко Дерменов и Здравко Жилов, общият брой на момчетата в юношеска възраст, трениращи с представителния тим достига общо единадесет. 

#Николай Киров #Иван Кочев #Ботев #жълто-черните

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"