Улични кучета разкостиха паркирана кола в Шумен

Улични кучета разкостиха паркирана кола в Шумен
Четириногите откъртили регистрационния номер, а челюстите им огънали и двата калника на колата на Диляна Христова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Улични кучета унищожиха лек автомобил, паркиран пред жилищен блок в Шумен.

Четириногите откъртили регистрационния номер, челюстите им огънали и двата калника на колата и изяли електрически кабели, маркучи и маншони, предаде БГНЕС.

Както всяка вечер, собственичката на пострадалия автомобил Диляна Христова паркирала зад блока на улица „Никола Вапцаров“ в квартал „Тракия“.

Сутринта седнала зад волана, но стартерът изобщо не завъртял. Когато погледнала предницата на возилото, буквално не могла да повярва на очите си – навсякъде имало следи от зъби, а номерът липсвал.

Станала ясна и причината за кучешката агресия – под капака на колата се била скрила улична котка. Съсед пожарникар извадил уплашеното животно, а собственичката на колата звъннала в полицията.

„Определено смятам, че общината трябва да вземе мерки срещу безстопанствените кучета. Смятам да заведа дело за нанесените щети“, каза Диляна Христова и обясни, че бездомните кучета са истинска напаст в квартала й.

На мястото пристигна екип на полицията. Докато пишеха протокола за произшествието, служителите на МВР казаха, че никога не са виждали подобно нещо.

#Шумен #лек автомобил #бездомни кучета

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"