Арестуваха рапъра Крис Браун

Арестуваха рапъра Крис Браун
A A+ A++ A

 

Известният американски певец Крис Браун беше арестуван около дома си в Лос Анджелис. Той обвинен в нападение и заплаха от използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицията в Лос Анджелис, пише БГНЕС.

Това е резултатът от продължилата над един час драма, възникнала след обаждане в полицията срещу рапъра.

Сайтът TMZ, който се е специализирал на поверителна информация за живота на знаменитостите, предаде че заплаха с огнестрелно оръжие от страна на Браун бе предявена от Бейли Карън, тазгодишната носителка на титлата „Мис регионална Калифорния. Блондинката, която неведнъж посещавала вечеринки на Браун във вилата му в предградие на Лос Анджелис, била при него на купон и предната нощ. Тя твърди, че изразила възхищението си от бижу от колекцията на певеца, показано специално за гостите на вечеринката. Охранител обаче, на когото нейният интерес му се сторил подозрителен, вдигнал тревога, а притичалият певец се развикал на гостенката, насочвайки пистолет срещу нея.

По данни на TMZ представителите на Браун прибрали мобилния телефон на Карън и изискали от нея да се разпише под задължението да не разгласява за случилото се. Момичето категорично оказало и си тръгнало заедно с приятеля си. След това тя се обадила на 911 и разказала пред полицията за случката. Това накарало полицията да отцепи вилата на рапъра.

Тъмнокожият певец отказа да пусне в дома си полицаите и за целта поиска съдена заповед. Хората от обкръжението на Браун излезли навън един по един и бяха обискирани. Самият Браун предал брезентово чувалче, в което бил пистолета и наркотици. След това той бе задържан и отведен в полицейския участък.

Певецът, който преди неведнъж е имал проблеми със закона, публикува в социалната мрежа „Инстаграм“ видеозапис, в която заяви, че не е виновен. „Все ми е едно. Всички ще престанете да се държите с мен така, сякаш аз съм злодей, сякаш съм ненормален“, написа Браун. Той добави, че ще пусне полицаите само при наличието на разрешителна заповед от съда. Край дома на рапъра има няколко патрулни коли.

През 2009 година Браун наби жестоко приятелката си и поп-звездата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд. Той неколкократно и публично се разкайваше за деянието си. В края на 2010 година премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се помири с Риана.

#Крис Браун #арестуван #заплаха #оръжие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »