Младеж "приземи" колата си на стадион

Младеж "приземи" колата си на стадион
20-годишен младеж оцеля по чудо само със счупена ръка след зрелищна каскада край Благоевград. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

20-годишен младеж оцеля по чудо само със счупена ръка след зрелищна каскада край Благоевград.

Пътният инцидент, втори с такъв щастлив завършек само в рамките на 12 часа, стана край село Покровник, съобщи БГНЕС.

Към 14 часа Кирил О. буквално "лети" с автомобила си по правия участък към Благоевград, идвайки от село Падеж.

След като отминал Покровник, младежът изпреварил с бясна скорост, по неговите думи, бял "Фолксваген Голф", който, когато се е изравнил с него, кривнал наляво, за да избегне неравност на пътя, без да види, че е изпреварван.

Така автомобилът на Кирил бил изтласкан от пътното платно, отклонил се наляво и се спуснал подскачайки по стъпаловидния скат на пътя.

Приземил се по таван на лекоатлетическата писта на стадиона на Покровник. С линейка на ЦСМП пострадалият е транспортиран до МБАЛ - Благоевград, където е установено, че е с тежка фрактура на ръката, охлузни и порезни рани и натъртвания.

Пострадалият е настанен в отделението по ортопедия на МБАЛ, операцията му приключи към 16.30 часа. Костите на откритата фрактура са наместени.

Два часа продължи огледът на местопроизшествието. Покрай стадиона се бяха разпилели тонколони, части от разбития автомобил, чиято марка на пръв поглед не може да се установи. На водача е взета кръвна проба за алкохол.

БГНЕС припомня, че към 1 часа след полунощ днес лек автомобил "Пежо 406" излетя от пътя от ГКПП "ст. Лисичково", след като яхна буквално мантинелата и се претърколи през таван. 50-годишният водач оцеля пак по чудо само с натъртвания.

#голф #Благоевград #младеж #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"