Инцидент с тир в Кресненското дефиле, няма пострадали

Инцидент с тир в Кресненското дефиле, няма пострадали
Нова телевизия
A A+ A++ A
 

 

 

Ремаркето на тир с македонска регистрация се преобърна и изсипа товара си на главен път Е-79 в Кресненското дефиле. Като по чудо няма пострадали, съобщава Нова телевизия.

Инцидентът е станал към 17.00 ч. в петък на острия завой преди "правия" тунел на входа на дефилето. Разпилелият се товар  -рула хартия, е събран, но ремаркето стои разбито, след като се прехвърлило през мантинелата.

Товарният автомобил се движил от Симитли в посока Петрич и ГКПП „Златарево-Ново село”. Навлиза в острия десен завой с несъобразена скорост и така се стига до инцидента.

Цялата метална конструкция на ремаркето се откача от шасито и заедно с товара се преобръща вляво от пътя. По чудо не е имало насрещно движещи се автомобили.

От 17.00 до 20.00 часа е ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по главен път Е-79, автомагистрала „Струма“ и второкласен път 19. Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързо развалящи се хранителни продукти и товари със специален температурен температурен режим.

 

#ремарке #ТИР #няма пострадали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"