Анита Мейзер съобщила на майката на покойния Николай Димов смъртта на сина й

Анита Мейзер съобщила на майката на покойния Николай Димов смъртта на сина й
A A+ A++ A
 

Майката на покойния съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов, е научила от обвинената бивша Мисис България за смъртта на сина си, съобщава БТВ. Това разказа Мартин Златев, който се познава със семейството от 20 години.

След смъртта на Николай Златев е трябвало да вземе майка му от вилата й над Виница. По пътя тя е звъннала на Анита Мейзер, която по телефона й казала: „Синът ти се обеси”.

„Тази жена (бел. ред. Анита Мейзер) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема”, посочи Златев.

Като семейни приятели сме се събирали нееднократно, правили сме купони. Последно бяхме заедно миналата година на 15 август на празника на Варна, заяви той. Преди две седмици пък Анита Мейзер е била в дома му, за да й помага със съвети как да си закупи място в местност около Варна.

Мартин Златев няма обяснение за смъртта на Николай. „Това е едър, здрав мъж, уравновесен, води здравословен начин на живот”, заяви той.

 Други приятели на Николай бяха категорични, че никога не е имал навика да къса свински опашки, за да доказва своята сила. „Никога не е практикувал такива неща, това е пълен абсурд. Някой го е направил. Той никога не би си причинил такова нещо”, заяви един от тях пред bTV.

Близките на Димов са убедени, че той не е взимал никакви помощни вещества, спазвал е единствено хранителен режим. Не са забелязали промяна в неговото поведение и не знаят да е имало напрежение между него и Анита Мейзер.

#Анита Мейзер #смърт #Николай Димов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?