Порто неутрализира Рома с 3:0

Порто неутрализира Рома с 3:0
A A+ A++ A

 

Момчетата свършиха фантастична работа и Порто заслужено влезе в групите на Шампионската лига, заяви треньорът на "драконите" Нуно Еспирито Санто след победата над Рома с 3:0, съобщава БГНЕС.

Италианците, които бяха домакини в срещата, останаха с девет човека в началото на второто полувреме. Първо Даниеле Де Роси бе изгонен с директен червен картон в 39-ата минута, а в 50-ата съдбата му последва и Емерсон. Порто откри резултата в 8-ата минута чрез Фелипе, а през втората част точни бяха Мигел Лаюн (73`) и мексиканецът Хесус Корона (75`).

"Излязохме на терена с правилни подход и настроение. Добре се справихме с контрола на топката срещу толкова силен отбор. като цяло играхме добре и успяхме да неутрализираме Рома. Отборът беше концентриран. Искам публично да благодаря на всички за чудесната работа. Момчетата си помагаха взаимно на терена и вярваха в успеха. Беше важно да играем внимателно в отбрана и да действаме рисковано напред. Именно така трябва да виждаме Порто", обяви Еспирито Санто след двубоя в Рим.

#Порто #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници