Ники Илиев: Левски е в подем

Ники Илиев: Левски е в подем
Източник: www.sportal.bg
A A+ A++ A

 

Футболистите на Левски трябва да продължат да се раздават на 100% и поставените цели ще бъдат изпълнени, заяви председателят на Управителния съвет на клуба Ники Илиев след разгромната победа над Славия с 4:0, предаде БГНЕС.

Антонио Аниете (21), Бабатунде Адениджи (41), Георги Костадинов (62) и Божидар Краев (82) бяха точни за "сините", които записаха втора поредна победа под ръководството на Люпко Петрович. Играчите на сръбския специалист можеха да вкарат още голове във вратата на "белите", но пропуски направиха Адениджи, Аниете, Краев и Христов през вторите 45 минути.

"Трябва така агресивно да продължаваме във всеки един мач. Радвам се, че отборът е в подем. Играхме със самочувствие срещу един доста труден в последните години противник, който ни отне една шампионска титла. Мисля, че не само се получи добър мач за нашия отбор, но 4:0 е най-малкото като резултат, което постигнахме. Ако момчетата се раздават на 100%, не на 99, тогава може да постигаме не само успехи, но и да си гоним целите и задачите, които сме поставили пред отбора. Левски от шест мача има само един изигран слаб, срещу Монтана и там проблемът бе по-скоро психологически, заради отпадането от Марибор. Похвално е и всички се радваме, че от доста години не се е случвало от два домакински мача - Марибор и Лудогорец, нашият отбор да бъде изпращан с аплодисменти от публиката. Това означава, че вървим по правилния път и дано да продължим по този начин", каза Илиев след двубоя. "Левскарският дух се върна и само по този начин можем да се справим с всеки един отбор", заключи Илиев.

#Левски #Ники Илиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници