Закриха Олимпиадата в Рио, следващата е в Токио

Закриха Олимпиадата в Рио, следващата е в Токио
Източник: www.vesti.bg
A A+ A++ A

 

Дъждът валя едновременно в Токио и в Рио де Жанейро по време на закриването на Олимпийските игри в Бразилия и предаването на олимпийското знаме на столицата на Япония. И докато към Токио се придвижваше тихоокеански тайфун, в олимпийската столица вятърът и дъждът принудиха организаторите да раздадат дъждобраните, предаде БГНЕС.

По-късно дъждът постепенно, но като част от шоуто угаси олимпийския огън.

Пъстра картина върху гигантски екран. Така изглежда шоуто около тържественото закриване на Игрите в Рио де Жанейро. Картините и светлините се редуват и преплитат с изпълнения на живо и всичко това сред светлини и обемни образи, истински и електронни.

Истински бе премиерът на следващата страна домакин - Япония - Шиндзо Абе, който се превърна в електронния Супер Марио, за да премине през центъра на Земята от Токио до Рио и да поеме топката (в случая червена и светеща) от Бразилия.

Награждаването на олимпийските маратонци и официалната част със знамената и речите на кмета на Рио де Жанейро и на председателя на Международния олимпийски комитет Томас Бах, присъствието на губернаторката на Токио Юрико Койке. Дори това стана част на стадиона "Маракана" от типичния бразилски микс на радост и веселие, но в добре изработено и организирано шоу. 

#Токио #Рио де Жанейро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници