Болт към журналисти: Кой от нас с Фелпс е по-велик олимпиец?

Болт към журналисти: Кой от нас с Фелпс е по-велик олимпиец?
Източник: www.manager.bg
A A+ A++ A

 

Спринтьорът от Ямайка Юсейн Болт сравни своите постижения с победите на американския плувец Майкъл Фелпс и призова журналистите да определят кой от двамата е по-велик спортист, предаде БГНЕС.

Болт тази сутрин стана осемкратен олимпийски шампион и очаква щафетата на 4х100 м, където може да добави още едно олимпийско злато във визитката си.

"Този медал означава много за мен. Завоювах го на 200 м, а това е по-важно от всичко останало. Досега всичко върви великолепно. Остана още една стъпка. Именно за това съм работил всичките тези години. Упорито се трудих, за да бъда най-добрият, да намеря място сред най-великите спортисти. Ще видим дали журналистите и запалянковците ще ме причислят към най-великите след Олимпиадата. Кой от нас с Фелпс е по-велик олимпиец? Не мога да кажа, ние се състезаваме в различни спортове, затова нека го решат журналистите. Фелпс без съмнение доказа, че е един от най-добрите, като спечели толкова много медали през годините. Доминираше, после се върна и отново потвърди силата си. Уважавам го. Ние сме великолепни в това, което вършим. Искаше ми се днес да бягам по-бързо, но остарявам и краката ми вече не се възстановяват толкова бързо, както преди. Не искам да се оправдавам, но трябва да призная, че вече не съм на 26 и на 21. Старая се да не мисля за това, че сега е последната Олимпиада за мен. Емоциите са много, но сега е нужно да се концентрирам в щафетата", каза Болт. 

#Юсейн Болт #Майкъл Фелпс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"