Седем заловени при спецакция на СДВР

Седем заловени при спецакция на СДВР
Източник: www.bnews.bg
A A+ A++ A

Двама българи и петима турци са задържани при спецакция на СДВР, ГДБОП и Софийска градска прокуратура във вторник вечерта. Задържането на криминално проявените се осъществи на южната дъга на Околовръстния път. При акцията са открити и конфискувани 3 кг канабис и четири огнестрелни оръжия. В хода на работа е установeно, че не става въпрос за организирана престъпна група, а за съвместна работа между две криминално проявени лица, предаде БНТ.

Главен комисар Георги Костов, главен секретар на МВР: Поздравления за колегите, за така говорим за криминално проявени лица, които спазват висока степен на конспиративност на извършената от тях разнообразна криминална дейност. Успяха да ги задържат на място и с дрогата и с незаконно притежаваното оръжие.

"Три леки автомобила са претърсени, извършен е обиск на 7 лица общо, разпитани са множество свидетели, които имат отношение към случая", каза Павел Панов, говорител на СГП. 

"Двама българи са продавачите. Многократно регистрирани. С прякори Гробаря и Телото. Турските граждани не са ни били известни до този момент. Работата с тях продължава и в момента", допълни главния секретар на МВР гл. комисар Георги Костов.

#СДВР #ГДБОП #Софийска градска прокуратура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"