Президентството ни също с обществена поръчка, но за нови витрини

Президентството ни също с обществена поръчка, но за нови витрини
A A+ A++ A

 

В края на мандата на настоящия президент Росен Плевнелиев, Администрацията на държавния глава е решила да обнови част от мебелите на “Дондуков” 2. Това става ясно от обществената поръчка за изработка на мебели по поръчка, съобщава БГНЕС. Стойността на обзавеждането е до 70 000 лв., без ДДС.

В рамките на 49 календарни дни след сключването на договора, избраният изпълнител трябва да изработи, достави и монтира мебели от МДФ естествен фурнир – дъб, които представляват общо 5 броя експозиционни витрини и една растерна секционна мебел. В две от витрините ще се експонират гвардейски костюми, в други две – подаръци, а в една и ордени. “Всеки заинтересован може да прегледа Техническата спецификация на място в Администрацията на президента, бул. “Дондуков” 2 и да получи копие от нея на електронен носител", пише в заданието на поръчката.

От стенограмата на правителственото заседание на 10 август става ясно, че министрите са гласували отпускането на допълнителни 250 000 лв. за оборудване на многофункционална зала в сградата на президентството, както и за осъществяването на международната програма на Росен Плевнелиев във връзка с домакинството на България на срещата на държавните ръководители от Групата “Арайолуш”, която е предвидена за 14 и 15 септември 2016 г.

Групата от “Арайолуш” включва президентите на държавите-членки на Европейския съюз, които са парламентарни републики. В средата на септември в София се очакват държавните глави от Германия, Австрия, Полша, Унгария, Словения, Латвия, Естония, Португалия, Финландия, Италия и Малта.

#президенство #Росен Плевнелиев #нови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници