Бийбър без акаунт в Instagram

Бийбър без акаунт в Instagram
Източник: www.avtora.com
A A+ A++ A

Поредна  драма се разигра между Джъстин Бийбър и феновете му. Всичко започна, когато певецът качи няколко снимки в социалната мрежа Инстаграм с новата си приятелка София Ричи. Някои от феновете му публикуваха обидни коментари по адрес на Ричи и това провокира Бийбър да заплаши, че ще изтрие акаунта си в мрежата.

Селена Гомез провокира световно известния певец с коментар в Инстаграм: "Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си хаха - те трябва да са специални и само за вас двамата. Не се сърди на феновете си. Те те обичат. Те бяха до теб преди всички други".

В отговор Бийбър се опита да я обиди, като написа, че тя го е използвала, за да привлича внимание върху себе си. Гомез не му остана длъжна и затвори устата на певеца веднъж завинаги с думите: „Забавно е как човек, който множество пъти е изневерявал, сочи с пръст хората, които прощават и го подкрепят. Не е чудно, че феновете са ядосани. Тъжно. Само любов". Малко по-късно певицата написа още: "Приключих тук. Имам много сладки писма от фенове да чета".

След обмяната на коментари, Джъстин Бийбър окончателно изтри профила си в Инстаграм.

#Джъстин Бийбър #София Ричи #Инстаграм #Селена Гомез

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »